Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Προφίλ

Η βιοτεχνία σαλονιών Χασομέρης Σπύρος είναι μια ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση με 26ετή πορεία στο χώρο των σαλονιών και της ταπετσαρίας.

  • Μεράκι
  • Ποιότητα
  • Φινέτσα
  • Εμπειρία
  • Τεχνογνωσία

Από το 1990 η βιοτεχνία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των σαλονιών και της ταπετσαρίας.

Ξεκινήσαμε ως μια μικρή επιχείρηση με κεντρικό ήρωα τον Σπύρο Χασομέρη -ταπετσέρης από το 1970- και καταλήξαμε σε μια αποκλειστικά ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με τα παιδία του να φέρνουν την επιχείρηση στο σήμερα ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς και της τεχνολογίας.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επιπλώσει οικίες και διάφορους  επαγγελματικούς χώρους με μόνο στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Σχεδιάζοντας οι ίδιοι ένα προς ένα τα προϊόντα μας,επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά από τους έλληνες προμηθευτές μας, δημιουργούμε σαλόνια της επιλογής,του γούστου και της φαντασίας του κάθε πελάτη.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της μόδας χωρίς ποτέ να ξεχνάμε τις κλασσικές γραμμές.

Προσπαθούμε να συνδυάσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με τις χαμηλότερες τιμές σεβόμενοι πάντα τον πελάτη και την σωστή εικόνα της επιχείρησής μας στην αγορά.