Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Όροι και Προϋποθέσεις

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό μας τόπο www.comfyfurniture.gr ή/και χρησιμοποιώντας υλικό από τις ιστοσελίδες μας, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου ιστοτόπου.

Η εταιρεία Xασομέρης Σπυρίδων Ο.Ε με διακριτικό τίτλο “COMFY FURNITURE BY CHASOMERIS” εδρεύει στην Ελλάδα, Λ. Ιερά Οδός 310 στο Αιγάλεω, Ν.Αττικής και έχει κύρια δραστηριότητα την εμπορία επίπλων με εξειδίκευση σε καναπέδες και σαλόνια. H ιστοσελίδα www.comfyfurniture.gr είναι ο επίσημος ιστότοπος της εταιρίας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και γενικότερα χρηστών του internet παρουσιάζοντας τα προϊόντα, προσφορές και νέα της εταιρίας στο ευρύ κοινό.

Η χρήση της σελίδας μας και η πραγματοποίηση αγορών μέσω αυτής διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, όπως αυτοί ισχύουν εκάστοτε, σε κάθε χρονική στιγμή. Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής νέου χρήστη/επισκέπτη, αποδέχεστε ανεπιφυλάκτως ότι γνωρίζεται τους όρους και τις προϋποθέσεις  που αφορούν τη σύναψη συναλλαγών με την επιχείρησή μας.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσεως και κάθε άλλο κανόνα που διέπει τη χρήση της ιστοσελίδας του, κατα την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. 

Προϋπόθεση για την συναλλαγή σας με την επιχείρησή μας, πρέπει να είστε ενήλικος, δηλαδή να έχετε συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας σας, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο,να έχετε κατάστημα ή επαγγελματικό ΑΦΜ ή ελεύθερος επαγγελματίας (βεβαίωση πτυχίου) ή σπουδαστής.

Στην ιστοσελίδα σε κάθε προϊόν ή αγαθό εμφανίζεται η τιμή, η διαθεσιμότητα των προϊόντων και τα χαρακτηριστικά τους.Οι τιμές των προϊόντων ή αγαθών περιλαμβάνουν φόρο ή ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής τα οποία φαίνονται σε ειδική ενότητα και αναλύονται στη φόρμα παραγγελίας πριν την ολοκλήρωσή της.


 

Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας Comfy Furniture by Chasomeris και προστατεύεται σύμφωνα με το Ν.2121/1993 «περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων» με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τις εξουσίες του δικαιούχου κατά τα άρθρα 3 και 4 του ως άνω νόμου και κατά συνέπεια κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή αντίθετη προς τις διατάξεις του ως άνω νόμου επισύρει τις προβλεπόμενες από αυτόν κυρώσεις.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Η Comfy Furniture by Chasomeris διασφαλίζει την τήρηση των αρχών Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο.

Η Comfy Furniture by Chasomeris δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζει με καθ’ οιονδήποτε τρόπο και για οιαδήποτε αιτία προς οποιονδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών/επισκεπτών.

Πολιτική Απορρήτου

Από τη διαδραστικότητα που προκύπτει κατά τη χρήση του ιστοτόπου, την τηλεφωνική επικοινωνία και τις επισκέψεις στο φυσικό κατάστημα, συλλέγουμε κάποια προσωπικά δεδομένα για την βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η Εταιρία δεν συλλέγει ούτε απαιτεί την κοινοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, δεν ζητά ποτέ πληροφορίες που αφορούν την υγεία, τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία και τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Τρόποι Παραγγελίας

Η διαδικασία της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα μας είναι απλή. Εφόσον επιλέξετε το προϊόν προς αγορά ή συνεχίζετε τις αγορές σας και επιλέγετε επιπλέον προϊόν ή πατάτε το κουμπί “προχωρήστε στο ταμείο”. Συμπληρώνετε τα υποχρεωτικά πεδία και στη συνέχεια ολοκληρώνετε τη παραγγελία σας. Η παραγγελία σας αποστέλλετε στην επιχείρηση  μας και η παράδοση της γίνεται αφού κατατεθεί η προκαταβολή (50%) και με το πέρας 1 μηνα κατά προσέγγυση. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και το κόστος ορίζεται από τον τόπο παράδοσης,τον όγκο του προϊόντος και το βάρος.

Ελέγχετε την παραγγελίας σας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την επιχειρησή μας και ενημερώνεστε για την παραγγελία μέσω e-mail για την αποστολή της καθώς επίσης επικοινωνούμε μαζί σας για τυχόν ελλείψεις σε διάστημα 2 ημέρων.

Τρόποι Πληρωμής

Δεχόμαστε πληρωμές

 • Με μετρητά στην έδρα μας

 • Πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

 • Κατάθεση ή μεταφορά ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό των συνεργαζόμενων τραπεζών Eurobank ή Πειραιώς

Η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει με την επιβεβαίωση της κατάθεσης (αν επιλέξετε πληρωμή μέσω τραπέζης). Για την αποφυγή προβλημάτων συνιστάται η προσοχή σας όσον αναφορά το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για την επιβολή χρεώσεων από τη τράπεζα για τη κατάθεση χρημάτων ή από λάθος κατάθεση (κατάθεση σε διαφορετικό λογαριασμό) και δεν έχει υποχρέωση αποστολής της παραγγελίας σε αυτή τη περίπτωση.


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Σπυριδων Χασομερης ΟΕ

(πάντα να αναγράφεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του πελάτη)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ 5102086713573

ΙΒΑΝ GR8301721020005102086713573

EUROBANK

ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ 0026 000833 0201128541

ΙΒΑΝ GR1602600080000330201128541

Πολιτική Αλλαγών-Επιστροφών

Παρακαλούμε πριν την παραγγελία σας μετρηστε σωστά το χώρο σας και υπολογίστε εάν οι διαστασεις που επιλέγετε ανταποκρίνονται σωστά στις επιθυμίες σας. Υπολογίστε επίσης αν το προϊόν χωρά να περάσει από την πόρτα εισόδου σας καθώς στη μεταφορά δεν συμπεριλαμβάνονται κόστη χρήσης αναβατορίου.

 • Ακύρωση παραγγελίας για εξατομικευμένο προϊόν (προδιαγραφές στα μέτρα σας)

Ο πελάτης μπορεί ν΄ακυρώσει παραγγελία που έγινε σύμφωνα με τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του (τεχνικές προδιαγραφές διαστάσεων, φοράς, χρώματος κλπ) πριν αυτή προχωρήσει στο στάδιο κατασκευής στον εύλογο χρόνο 2 ημερών από την παραγγελία, αποστέλλοντας email με την ένδειξη “Ακύρωση Παραγγελίας”. Παρακαλούμε αναφέρετε στο μήνυμα τα στοιχέια Ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο & διεύθυνση στα οποία έγινε η παραγγελία καθώς και τους λόγους ακύρωσης.

 • Δεν ειναι δυνατή η επιστροφή προϊόντος που έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του (τεχνικές προδιαγραφές διαστάσεων, φοράς, χρώματος κλπ) ή σαφώς εξατομικευμένες παραγγελίες που έχουν παραδοθεί.


 

 • Ακύρωση παραγγελίας για ετοιμοπαράδοτο προϊόν (προδιαγραφές εργοστασίου)

Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα είναι αυτά που βρίσκονται στους χώρους του καταστήματος κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, κατασκευασμένα με προδιαγραφές εργοστασίου, σε συγκεκριμένες διαστάσεις, χρωματα και υφάσματα.

Αν αγοράσετε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε κατάστημα, βάσει νομοθεσίας της Ε.Ε. δεν έχετε νόμιμο δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα (για αλλαγή ή επιστροφή χρηματων) εκτός αν είναι ελαττωματικά εντος 7 ημερών από την παραλαβη των προϊόντων.

Αντίθετα, αν αγοράσετε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή μέσω email), έχετε δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 7 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία. Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 7 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τρόποι Παραλαβής και Έξοδα Αποστολής

 1. Παραλαβή από το κατάστημά μας, χωρίς επιβάρυνση. Τα προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη με αμπαλαζ.

 2. 2)Παράδοση στον τόπο που ορίζει ο Πελάτης για περιοχές εντός Αττικής, κατόπιν συννενόησης με την επιχείρησή μας. Τα προϊόντα παραδίδονται με τα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας στο πεζοδρόμιο ή στο χώρο σας. Η μεταφορα, τοποθέτηση και η συναρμολόγηση έχουν επιπλέον επιβάρυνση.
  3)Παράδοση σε μεταφορική της επιλογή σας, για περιοχές εκτός Αττικής. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας αναλαμβάνει το αμπαλαζ και τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογή σας χωρίς κανένα κόστος, αρκεί η έδρα της μεταφορικής εταιρείας να βρίσκεται εντός των ορίων της Αττικής.  Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο. Στην περίπτωση αυτή, τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας, Comfy Furniture (Χασομέρης Σπυρίδων Ο.Ε) παρέχει για τα σαλόνια και τους καναπέδες εγγύηση 10 ετών για το σκελετό (θραύση) και 2-7ετών για τα αφρώδη μέρη (αναλογα με την κατηγορια που θα επιλεξετε). Η εταιρεία μας εγγυάται να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ορθή αντικατάσταση ή επισκευή εντός εγγύησης.

Η παρούσα εγγύηση καλύπτει μόνο τον αρχικό αγοραστή.Είναι απαραίτητη η κατοχή και προσκόμιση της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς με εμφανή την ημερομηνία και την τιμή αγοράς του προϊόντος, προκειμένου να παρασχεθούν οι υπηρεσίες που ορίζονται από αυτή την εγγύηση.

Περιπτώσεις κάλυψης ή μη της εγγύησης

Όσον αφορά τις περιπτώσεις κάλυψης της εγγύησης του προϊόντος, ισχύουν τα κάτωθι:

✓ Εάν το ελάττωμα του καναπέ εξακριβωθεί ότι οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος και είναι εντός της περιόδου ισχύος της εγγύησης, το κόστος της επισκευής ή αντι- κατάστασης, των ανταλλακτικών επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

✓ Εάν διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος και το προϊόν σας είναι εντός

εγγύησης, τότε το κόστος της επισκευής του (ανταλλα-

κτικά, εργατικά, μεταφορικά κλπ) επιβαρύνει αποκλει- στικά τον παραλήπτη.

✓ Για προϊόντα που βρίσκονται εκτός του χρόνου της εγγύησης του προϊόντος, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν λύσεις επιδιόρθωσής του, αλλά το συνολικό κόστος της επισκευής επιβαρύνει τον πελάτη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΑΣ

Μη χρησιμοποιείτε προϊόντα καθαρισμού με όξινο ή μη βασικό PH. Αποφεύγεται να χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα για τον καθαρισμό τον επίπλων σας. Φροντίζετε να καθαρίζετε άμεσα τους λεκέδες που οφείλονται σε παγωμένα ή καυτά υγρά. Για επίμονους λεκέδες χρησιμοποιήστε ένα μαλακό ύφασμα, εμποτισμένο με καθαρό χλιαρό νερό και σκουπίστε την επιφάνεια προσεκτικά. Φροντίζετε πάντοτε να μην παραμένουν υπολείμματα νερού στις επιφάνειες

 • ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Η εγγύηση δεν καλύπτει καταστροφή ή βλάβη ή φθορά των επίπλων, που οφείλονται σε κακή ή μη ενδεδειγμένη χρήση (π.χ.βίαιη ρίψη,σύρσιμο, χτύπημα, γδάρσιμο με εργαλεία ή άλλα αντικείμενα), καθως επίσης και σε φυσικές καταστροφές ή αναπόφευκτα εξωτερικά γεγονότα. Επίσης η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες των επίπλων που οφείλονται σε μη κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος, όπως π.χ. υγρασία, έκθεση σε υπερβολική ζέστη, ισχυρό κρύο ή έντονο φως, μακροχρόνια συσσώρευση σκόνης κ.λπ. Έπιπλα που δεν φροντίζονται επιμελώς και κατά συνέπεια παρουσιάζουν εμφανή ελαττώματα, εξαιρούνται της εγγύησης, όπως π.χ. σχίσιμο, κάψιμο, χρήση ακατάλληλων καθαριστικών κ.λπ. Υποχώρηση επιφάνειας-σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού δεν καλύπτεται από την εγγύηση.Βλάβες των επίπλων που οφείλονται σε χρήση μη κατάλληλων εξαρτημάτων ή μη αυθεντικών ανταλλακτικών ή σε επέμβαση μη εξουσιοδοτημένου ατόμου, εξαιρούνται της παρούσας εγγύησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα παραπάνω καλέστε στα εξής τηλέφωνα 210 5313030 & 210 9764650.